Professional Tennis Services

KVK-65296842

BTW-NL519355052B01

Tennispark de Hout (Koning Willem Alexanderlaan 2, Alkmaar)

Pesiehal (Bergerweg, Alkmaar)

Telefoonnummer 

+31 652529418Professional Tennis Services

Is een nieuwe onafhankelijke tennisschool gevestigd in Alkmaar. Het doel van PTS is het bieden van tennisservices op een kwalitatief hoog niveau, voor iedereen (jong en oud) die graag zijn tennis spel wil verbeteren. Van recreant spelers die tennissen voor het plezier tot spelers die op zoek zijn naar een fulltime carrière in tennis; bij PTS ben je aan het juiste adres.

 

PTS biedt brede tennisservices aan, variërend van tennislessen, speciale clinics en tennisdagen tot conditietraining,  organiseren van evenementen en toernooien, tennisvakanties en het perfecte advies in het aanschaffen van je nieuwe tennisracket of bespannen.

 

Ben je klaar om beter te gaan spelen? Neem contact met ons.Directeur 

Trainingen worden gegeven onder de supervisie van Jorge Sanchez (PTR Professional en gecertificeerd bij de KNLTB), voorheen nationaal coach van het land Aruba en coach van diverse ITF en US Collegespelers. Jorge organiseert, managet en promoot de sport tennis en tennistoernooien op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau sinds 1999, en streeft ernaar elke cursist een individueel passend lesaanbod te bieden, met competitieve mogelijkheden voor zowel jeugd- als volwassen spelers.

 

De focus van Jorge ligt op het leveren van kwalitatief goede trainingen met gebruik van de beste trainingsmethoden; dezelfde methoden die reeds een groot aantal spelers de mogelijkheid heeft gegeven om op nationaal en internationaal niveau te kunnen spelen en concurreren.

 

Bekijk mijn LinkedIn profiel >PTS Visie 

Ongeacht het niveau, geef ik elke speler de mogelijkheid om succes te behalen. In dit proces bepaalt de persoon achter de speler zijn of haar karakter.               

Kwaliteit en discipline, passie en eerlijkheid: dit zijn de basis elementen die in elke training naar voren komen. Zowel bij het leren tennissen als bij het ontwikkelen van deze elementen, ontstaan er spelers die succesvol zijn op de baan en buiten de baan.

  • Kwaliteit: Geef altijd 100% inzet, zowel op de baan als er buiten.
  • Discipline: Kom op tijd, wees mentaal en fysiek aanwezig.
  • Passie: Geniet elk moment van wat je doet, maak plezier op de baan. Geniet van de training, en de sport.  
  • Eerlijkheid: Wees jezelf, respecteer jezelf en anderen. Geen excuses.

Elke speler heeft een andere persoonlijkheid. Iedereen heeft andere talenten en gewoontes, iedereen is anders gebouwd. Mijn taak is om spelers te creëren door middel van het aanreiken van de juiste vaardigheden en te helpen de gestelde doelstellingen te behalen.