Professional Tennis Services

KVK-65296842

BTW-NL519355052B01

Tennispark de Hout (Koning Willem Alexanderlaan 2, Alkmaar)

Pesiehal (Bergerweg, Alkmaar)

Telefoonnummer 

+31 652529418Professional Tennis Services

Is een onafhankelijke tennisschool gevestigd in Alkmaar. Het doel van PTS is het bieden van tennisservices op een kwalitatief hoog niveau, voor iedereen (jong en oud) die graag zijn tennis spel wil verbeteren. Van recreant spelers die tennissen voor het plezier tot spelers die op zoek zijn naar een fulltime carrière in tennis; bij PTS ben je aan het juiste adres.

 

PTS biedt brede tennisservices aan verenigen, particulieren en bedrijven. Van variërend  tennislessen, speciale clinics en tennisdagen tot conditietraining,  organiseren van evenementen en toernooien, tennisvakanties en het perfecte advies in het aanschaffen van je nieuwe tennisracket of bespannen.

 

Ben je klaar om beter te gaan spelen? Neem contact met ons.Jorge Sanchez (Head Coach) 

 

Trainingen worden gegeven onder de supervisie van Jorge Sanchez (PTR Professional en gecertificeerd bij de KNLTB), voorheen nationaal coach van het land Aruba en coach van diverse ITF en US Collegespelers. Jorge organiseert, managet en promoot de sport tennis en tennistoernooien op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau sinds 1999, en streeft ernaar elke cursist een individueel passend lesaanbod te bieden, met competitieve mogelijkheden voor zowel jeugd- als volwassen spelers.

 

De focus van Jorge ligt op het leveren van kwalitatief goede trainingen met gebruik van de beste trainingsmethoden; dezelfde methoden die reeds een groot aantal spelers de mogelijkheid heeft gegeven om op nationaal en internationaal niveau te kunnen spelen en concurreren.

 

Bekijk mijn LinkedIn profiel >PTS Tennisschool - Visie 

 

Ongeacht het niveau, geef ik elke speler de mogelijkheid om succes te behalen. In dit proces bepaalt de persoon achter de speler zijn of haar karakter.               

Kwaliteit en discipline, passie en eerlijkheid: dit zijn de basis elementen die in elke training naar voren komen. Zowel bij het leren tennissen als bij het ontwikkelen van deze elementen, ontstaan er spelers die succesvol zijn op de baan en buiten de baan.

  • Kwaliteit: Geef altijd 100% inzet, zowel op de baan als er buiten.
  • Discipline: Kom op tijd, wees mentaal en fysiek aanwezig.
  • Passie: Geniet elk moment van wat je doet, maak plezier op de baan. Geniet van de training, en de sport.  
  • Eerlijkheid: Wees jezelf, respecteer jezelf en anderen. Geen excuses.

Elke speler heeft een andere persoonlijkheid. Iedereen heeft andere talenten en gewoontes, iedereen is anders gebouwd. Mijn taak is om spelers te creëren door middel van het aanreiken van de juiste vaardigheden en te helpen de gestelde doelstellingen te behalen.


Fodé Blackman (Conditie Trainer) 

 

Alle conditietrainingen worden gegeven onder de supervisie van Fodé Blackman , geboren in Amsterdam op 17 mei 1977.  In zij jeugd heeft hij geturnd in Amsterdam en van zij 23e tot aan zij 32e heeft hij American football gespeeld, ook in Amsterdam. Sinds 2006 werk hij in fitnesscentra als instructeur en in 2014 was voor zijzelf begonnen als Personal Trainer. 

 

 

Fodé is sinds 2019 de fysieke trainer van PTS tennisschool, zij doel is om iedereen die hij help naar zijn of haar gezondste, meest fitte en energieke vorm te brengen. . 

 

Meer info: Klik hier 

Robert van der Velde (Trainer) 

 

PTS Tennisschool verwelkom Robert van der Velde bij het PTS team,  hij is 42 jaar, heeft CIOS gestudeerd en verzorgt al meer dan 20 jaar trainingen voor verschillende clubs. Waarvan de laatste 15 jaar als clubtrainer bij de L.T.C. de Zeswielen.

 

 

Zijn lessen worden gegeven met veel enthousiasme en plezier aan zowel de beginnende tennisser als de ervaren toernooi speler.

 

Hij vindt het geven van trainingen juist zo mooi door de diversiteit van de mensen, ongeacht leeftijd of niveau. Hij werkt net zo graag met de jeugd als met de ouderen.

 

Al deze ervaring neemt hij mee naar de lessen voor PTS Tennisschool